Declarație de accesibilitate

riu-de-mori.ro
Declarație de accesibilitate

Actualizat: februarie 2020

General

riu-de-mori.ro se străduiește să se asigure că serviciile sale sunt accesibile persoanelor cu dizabilități. riu-de-mori.ro a investit o cantitate semnificativă de resurse pentru a se asigura că site-ul său web este mai ușor de utilizat și mai accesibil pentru persoanele cu dizabilități, cu convingerea puternică că fiecare persoană are dreptul să trăiască cu demnitate, egalitate, confort și independență.

Accesibilitate pe riu-de-mori.ro

riu-de-mori.ro pune la dispoziție Widget pentru accesibilitatea site-ului UserWay adică alimentat de un server de accesibilitate dedicat. Programul permite riu-de-mori.ro să-și îmbunătățească conformitatea cu Ghidul de accesibilitate pentru conținutul web (WCAG 2.1).

Activarea meniului Accesibilitate

Meniul de accesibilitate riu-de-mori.ro poate fi activat făcând clic pe pictograma meniului de accesibilitate care apare în colțul paginii. După declanșarea meniului de accesibilitate, vă rugăm să așteptați un moment pentru a se încărca meniul de accesibilitate în întregul său.

Disclaimer

riu-de-mori.ro își continuă eforturile pentru îmbunătățirea constantă a accesibilității site-ului și serviciilor sale, în convingerea că este obligația noastră colectivă morală de a permite utilizarea fără probleme, accesibilă și nestingherită și pentru cei cu dizabilități.
În ciuda eforturilor noastre de a face ca toate paginile și conținutul de pe riu-de-mori.ro să fie pe deplin accesibile, este posibil ca un anumit conținut să nu fi fost încă complet adaptat la cele mai stricte standarde de accesibilitate. Acest lucru poate fi rezultatul nefiind găsit sau identificat cea mai potrivită soluție tehnologică.

Aici pentru tine

Dacă întâmpinați dificultăți cu orice conținut de pe riu-de-mori.ro sau aveți nevoie de asistență cu orice parte a site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați în timpul orelor de lucru normale, așa cum este detaliat mai jos și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Contactează-ne

Dacă doriți să raportați o problemă de accesibilitate, aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, vă rugăm să contactați serviciul clienți riu-de-mori.ro după cum urmează:
E-mail: primariaraudemori@yahoo.com